Natočili jsme další video. Tentokrát jsme vyrazili mezi pražské bezdomovce. Na sociální síti Tik Tok a Instagram dosáhly poutací reels sto tisíc zhlédnutí. Je tak evidentní, že třaskavý obsah českého vzdělávání vás zajímá. Jak to celé probíhalo? Čtěte níže.

Radim Nigrin dostal nápad jít natáčet mezi pražské bezdomovce, abychom si věřili, jestli z jejich situaci může škola. Na konci ledna jsme dorazili do Sherwoodu, jak se říká parku v prostranství před hlavním vlakovým nádraží v Praze. Oslovili jsme první babičku na lavičce s dotazem, že jí dáme dvě stovky a jestli by nám na video zodpověděla pár otázek v oblasti vzdělávání. Souhlasila. Stejný dotaz padnul na druhého kolemjdoucího bezdomovce s odřeným obličejem. Taky se nám za dvě stovky rozpovídal. Dál jsme hledat nemuseli. Zpráva o tom, že "tady" někdo natáčí a dává za to dvě kila se rozkřikla rychlostí světla. Okamžitě jsme měli za kamerou frontu bezdomovců, kteří chtělo za dvě stovky odpovídat. Pokrýt jsme všechny nemohli, kdybychom měli neomezený budget, stojíme tam pravděpodobně ještě dnes.

Video jsme nasadili na náš nový YouTube kanál a čekali, co se bude dít. Byla to jízda. Reels na TikToku dosáhly za týden 100.000 zhlédnutí a na Instagramu o pár dní později také. YouTube kanál se nám tak hezky rozjel a zajímavé jsou i komentáře na všech platformách. Pokud vás náš obsah baví, budeme rádi za odběr. Děkujeme.

Naše nové video hodnotí univerzitu v Liberci. Podívejte se na něj.

Michal Krčmář

Autor článku

Michal Krčmář

Hrdý marketingový ředitel Schools United